
Sukkerbrød
Sukkerbrød brukes til en rekke kaker! Denne oppskriften egner seg til 26cm former. For andre størrelser se tekst nederst i oppskrift.
TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Sukkerbrød brukes til en rekke kaker! Denne oppskriften egner seg til 26cm former. For andre størrelser se tekst nederst i oppskrift.
Gitt 3.5 stjerner av 2 brukere
Sukkerbrød brukes til en rekke kaker! Denne oppskriften egner seg til 26cm former. For andre størrelser se tekst nederst i oppskrift.
30 g potetmel
1/2 ts bakepulver
5-6 egg
180 g sukker
120 g hvetemel
Visp egg og sukker til stiv eggedosis, ca. 10–15 min.
Bland det tørre og vend inn i flere omganger. Pass på så luften ikke forsvinner fra kakerøren, det er den som lager luftige sukkerbrød.
Stekes nederst i ovnen på 160 °C i ca. 45 min.
Andre mengder:
For å variere mengde og tilpasse oppskriften til de fleste kakeformer kan du bruke følgende oppskrift:
1 egg
30 g sukker
20 g hvetemel
5 g potetmel
litt bakepulver
Gang opp til den størrelsen du ønsker, f.eks til langpanne trenger du å ta utgangspunkt i 12-14 egg.
Rask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993