
Hvit smørkrem
Smørkrem brukes til å dekorere kaker og cupcakes. Forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner, mens smørkremen holder seg myk så lenge den ikke settes kaldt.
TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Smørkrem brukes til å dekorere kaker og cupcakes. Forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner, mens smørkremen holder seg myk så lenge den ikke settes kaldt.
Gitt 3.7 stjerner av 102 brukere
12 cupcakes
Smørkrem brukes til å dekorere kaker og cupcakes. Forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner, mens smørkremen holder seg myk så lenge den ikke settes kaldt.
200 g smør
600 g siktet melis
3 ts vaniljesukker
6 ss melk eller annen væske
Pisk temperert smør (eventuelt margarin istedenfor meierismør) og melis til det er jevnt blandet. Smøret må være temperert for å få rett konsistens.
Tilsett væsken litt etter litt. Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med.
Bytt gjerne melken med en væske som kokosmelk, fløte, fruktjuice, sitronsaft etc.
Farge kan også tilsettes. Tilsetter du flytende farge, må du holde igjen like mye væske som du tilsetter farge. Hvis ikke blir kremen for tynn. Bruker du geléfarge, holder kremen konsistensen bedre.
Smaksessenser kan også prøves.
Marshmallow-fondant kan brukes til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster. Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake.
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993