
Focaccia

TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Gitt 5.0 stjerner av 1 brukere
Dette brødet er nydelig på smak. Lages gjerne som kuvertbrød, eller du steke i langpanne og dele opp i stykker. Kan spises alene, til salat eller som tilbehør ved siden av mat. Kan også brukes som forrett, eller du kan dele de i to å fylle med deilig pålegg! Kan fryses.
1 pakke tørrgjær
1 dl soltørkede tomater
1 dl sorte oliven
2 ss frisk rosmarin
1 dl olivenolje
700 g mel
5 dl lunkent vann
2 ts salt
1 1/2 ts sukker
2 ts havsalt
Bland alle ingrediensene til deigen i en bakebolle. Arbeid deigen i 10-15 minutter i en kjøkkenmaskin. Dekk bollen med plastfolie og hev den til dobbelt størrelse.
Trykk hele deigen til et flatt brød i langpannen, bruk fingrene og stikk tett i tett med fordypninger i deigen. La etterheve.
Stikk oliven og soltørkede tomater ned i noen av fordypningene og drypp olivenolje over. Dryss med salt og urter.
Stek brødet ved 220 °C i 10 minutter. Senk temperaturen til 180 °C og stek videre i ca 25 minutter. Avkjøl brødet på rist.
”Det er ikke morsomt å spise sin mat, når det ligger i pakke og ikke på fat….” - Knudsen og Ludvigsen. Det er et velkjent problem at matpakker som har ligget i sekken i timevis, ikke er spesielt fr...
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993